İlimizi Yalovaspor’un temsil edeceği U-19 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe müsabakaları bugün start alıyor. 74 ilden 133 takımın katılımı ile 6’şar takımlı 18 grupta ve 5 takımlı 1 grupta 05 - 08 Mayıs 2016 tarihlerinde, 4’er takımlı 5 grupta ise 06 – 08 Mayıs 2016 tarihlerinde olmak üzere 24 tarafsız grup merkezinde oynanacak. İkinci Kademe müsabakaları, Birinci Kademede grup birincisi olan 24 takımın katılımıyla 6 takımlı  4 grupta oynanacak.
U-19 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe müsabakaları Yalova grubunda İstanbul’dan Zara Ekinlispor ve Çengelköyspor, Bursa’dan Arabayatağıspor ve Bağlarbaşıspor, Sakarya’dan Kocaalispor ve Eskişehir’den DSİ Bentspor takımları mücadele edecek.
“Yalovaspor Çanakkale’de boy gösterecek”
Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Tamer Erbul’un elinden şampiyonluk kupasını alan Yalovaspor ise Çanakkale’ye hareket etti. Yeşil Kırmızılılar, İstanbul’dan Beylikdüzüspor ve Başakşehirspor, Balıkesir’den Bandırmaspor ve Gönen Belediyespor, Tekirdağ’dan Çorluspor 1947 ile tur mücadelesine tutuşacak.
Yalova şampiyonu son olarak İstanbul’da dün oynadığı hazırlık maçında Kasımpaşa U-19 Elit takımıyla karşı karşıya gelirken rakibini Furkan’ın 2 golüyle 2-1 yenmeyi başardı.
Editör: TE Bilişim