Yalova Group 2. Veteranlar Ligi’nde üçüncü hafta ve sonrasında oynanacak yarı final ve final maçlarının tarih ve saatleri belli oldu. 
Buna göre A Grubunun üçüncü hafta maçları kapsamında Trabzongücü ile Yalova Siirtliler Derneği ile Taşköprüspor ve Fenerbahçe World arasındaki maçlar bugün Tuğrul Şener Stadyumunda oynanacak. Karşılaşmaların başlama saatleri ise Yalova ASKF tarafından 18:00 ve 19:45 olarak açıklandı. B Grubunun son hafta maçları ise 25 Mayıs Çarşamba günü Yalovaspor ile Yeşilovaspor arasındaki maç 18:00’da başlarken, gruptan çıkmayı garantileyen Esenköyspor ile sadece 1 puana ihtiyaç duyacak olan Yalova Minibüsçüler Odası maçının başlama saati ise 19:45 olarak belirlendi. Geçen hafta A Grubunda ertelenen Yalova Siirtliler Derneği- Taşköprüspor ve Trabzongücü-Fenerbahçe World maçları ise 27 Mayıs Cuma günü oynanacak maçlar 18:00 ve 19:45’te start alacak.
Grup maçlarının bitmesiyle birlikte A Grubunun birincisi ile B Grubunun ikincisi yarı final maçında 1 Haziran Çarşamba günü, B Grubunun birincisi ile A Grubunun ikincisi 2 Haziran Perşembe günü kozlarını paylaşacak ve maçlar 18:30’da başlayacak. Final maçı ise 4 Haziran Pazar günü Tuğrul Şener Stadyumunda oynanacak.
Editör: TE Bilişim