Türkiye Kadınlar Basketbol Liginin 10. Haftasında Yalova VİP, saha ve seyircisi önünde Mersin BŞB Gelişim’i ağırlayacak. Bu sezon hem Federasyon Kupası hem de ligde galibiyet yüzü göremeyen Yalova ekibi şanssızlığını kırmak istiyor. İki takım bugün 90. Yıl Spor Salonunda saatler 17:30’u gösterdiğinde kozlarını paylaşacak. Alt sıraları yakından ilgilendiren mücadeleyi ise Abdullah Uyanık, Nihat Kara ve Ömer Sarı hakem üçlüsü yönetecek.
İki takım daha önce 1 Federasyon Kupası, 4’ü ise TKBL olmak üzere 5 kez karşılaşırken, VİP bir maçta galibiyet yüzü görürken Mersin ekibi bu maçların dördünü kazandı. Hafta sonunda Urla Belediyesi’ne 72-45 mağlup olan Yalova VİP, Beckerspor’dan kiraladığı Sümeyya Özcan ve Gülnur Akpınar’dan faydalanamamıştı.
TKBL’deki temsilcimiz ise bugün oynanacak Mersin BŞB Gelişim maçına ise tam kadro olarak çıkacak. Son hazırlıklarını maçın oynanacağı 90. Yıl Spor Salonunda koç Koray Erdoğdu gözetiminde yapan VİP maç saatini beklemeye başladı.
Kritik randevu öncesinde 9 puanla 17. Sırada bulunurken, Mersin BŞB Gelişim ise 12 puan ve averajla 12. Basamakta bulunuyor.

Editör: TE Bilişim