Yalova ekibi Türkiye liglerinde çeşitli başarılara imza eden tecrübeli oyuncu uzun forvet ve pivot mevkilerinden oynayanBanu Karadağlı’ı son olarak Edirnespor forması giyen kısa forvet oyuncusu Serenay Özlem Çakmakçı ve Beşiktaş’tan yine kısa forvet oyuncusu Eda Tuncer’i kadrosuna katarak bu sezon ne kadar iddialı olduğunu ispatladı.

Hazırlıklarına İstanbul’da devam eden Yalova VİP Gençlikspor daha önce Makedon oyuncu Arin Agic, Orduspor’dan Benan Uyar, As Osmaniye Gençlik’ten Melisa Sevim, Fenerbahçe altyapısından Ece Koşar ve Beşiktaş’tan Selin Uzun anlaşma sağlarken geçen sezon kadrosunda bulunan Ayda Büyükbayrak, Melis Eren ve Zelal Akkoç’u da kadrosunda tuttu.

1 Eylülde sezonu İstanbul’da açan temsilcimiz kros antrenmanlarını tamamlarken, kondisyon antrenmanlarına da devam ediyor.

Yalova VİP Gençlikspor’da önümüzdeki günlerde transfer edilen 9 oyuncu ve kadroda kalan 3 oyuncuda ölçümler ve sağlıklarına bakıldıktan sonra İstanbul Maltepe’de 4 günlük kamp yapılacak. Kurban Bayramı sonrasında Yalova’nın Termal ilçesinde 5 günlük bir kampa girerek lige hazırlanacak.

Editör: TE Bilişim