Türkiye Kadınlar Basketbol Liginde mücadele edecek olan Yalova VİP, iç ve dış transferlerini sürdürüyor. Corinne Costa ve Gülnur Akpınar’ı kadrosuna katarak büyük sükse yapan VİP, iç transferde de Banu Yıllar ve İrem Beriş’le yeniden anlaşma sağlamıştı.
Yalova ekibinde sezonun bitmesiyle Bojana Vulic’in ardından 3 isimle daha yollar ayrıldı. Geçen sezon takıma katılan Nilay ve Ece’nin ardından transfer dönemi içerisinde takıma katılan Şeyma Kum’la da yapılan görüşmeler sonrasında VİP’le bağlar koptu.
Geçen sezon transfer döneminde İstanbulgücü’nden Yalova ekibine gelen Betül Kalfalı ile görüşmeler ise sonuçsuz kaldı. 24 yaşındaki oyuncu ile görüşen Başkan Murat Yapıcı, anlaşma sağlanamadığına dikkat çekerken, bu oyuncunun da takımdan büyük ölçüde ayrılması bekleniyor.
Yalova VİP başantrenörü Caner Yıllar, “Yeni sezonda 18 takım içerisinde belki de bütçesi en düşük takım biz olacağız. Şuan transfer dönemi durgun. Bu nedenle de oyuncuların fiyatları çok yüksek. Bayramdan sonra piyasanın hareketlenmesiyle oyuncuların fiyatlarının düşmesini bekleyeceğiz. Yalova’yı en iyi şekilde temsil edecek kadromuzu oluşturmak için mücadele edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

Editör: TE Bilişim