Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Yalova VİP Gençlik Spor Kulübü kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Murat Yapıcı’nın ekibi son olarak geçen sene Orduspor forması giyen 1992 doğumlu oyuncu Özlem Öztürk’ü kadrosuna kattı.
VİP daha önce de Makedon oyuncu Arin Agic’i, Osmaniye Gençlik’ten Melisa Sevim, Fenerbahçe altyapısından Ece Koşar ve Beşiktaş’tan Selin Uzun ve son olarak 1. Lig ekiplerinden Orduspor forması giyen Benan Uyar’ı kadrosuna katmıştı. Geride bıraktığı 2 sezonda istediği sonuçları alamayan Yalova VİP Gençlik Spor Kulübü 2014-2015 sezonunda ise zirveye oynayacak kadro kuruyor.
Son transfer Özlem Öztürk skorer guard pozisyonunda oynuyor. Kariyerine Fenerbahçe alt yapısından başlayan genç oyuncu Çankaya Üniversitesi geçen sezon ise 1. Ligde Orduspor formalarını terletti. 
İlk olarak Makedon oyuncu Arin Agic’i renklerine bağlayan temsilcimiz As Osmaniye Gençlik’ten Melisa Sevim, Fenerbahçe altyapısından Ece Koşar ve Beşiktaş’tan Selin Uzun ve son olarak 1. Lig ekiplerinden Orduspor forması giyen Benan Uyar’ı kadrosuna kattı.  
Yalova VİP Gençlik Spor Kulübü  Başkanı Murat Yapıcı,” Özlemin takımımıza katılması mutluluk verici. 5 transfer daha yapacağız. Pozisyonlara göre görüşmelerimiz devam ediyor. Transferlerimizi yakında tanıtacağız. Liglerde mücadele edecek tüm takımlara başarılar diliyorum” dedi. 
Editör: TE Bilişim