Fransa’nın Clermont şehrinde düzenlenen Dünya Liseler Arası Masa Tenisi Şampiyonasında Belçika ekibini 4-2 mağlup eden Yalova Bahçeşehir Anadolu Lisesi masa tenisi takımı Dünya 5.’si oldu.

Yalova Bahçeşehir Anadolu Lisesi masa tenisi takımı grup sürecinde Çin Halk Cumhuriyeti ve Çek Cumhuriyeti’ne mağlup olarak kötü start aldı. Ancak sonrasında ise İngiltere, Lüksemburg ve son olarakta İrlanda’yı mağlup eden raketlerimiz grubunu 3. Sırada tamamlamayı başararak 5-8.’lik maçlarına kaldı. İlk olarak Bulgaristan’ı 4-0 ile geçen Yalova ekibi sonrasında ise Belçika’yı 4-2 yenerek Dünya 5.’si oldu.

Yalova Bahçeşehir Anadolu Lisesi kafilesinde Masa Tenisi Antrenörü Bayramali Yıldız, masa tenisi takımı sporcuları Efecan Okumuş, Ziver Gündüz, Ibrahim Gündüz ve Özgün Öztürk yer aldı.

Dünya 5.’si oldukları için büyük mutluluk duyduklarını belirten Yalova Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Başkanı Mesut Acar,” Türkiye Şampiyonu olarak katıldığımız ve iki senede bir yapılan dünya şampiyonasında 2014 yılı itibariyle Dünya 5.si olduk. Burada ülkemizi , Yalova’mızı ve Okulumuzu en güzel şekilde temsil ettik. Yalova Bahçeşehir Anadolu Lisesi olarak öğrencilerimizin akademik eğitimlerinin yanında sportif ve kültürel açıdan gelişmeleri için elimizden gelen desteği veriyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

Editör: TE Bilişim