10-12 Mayıs 2016 tarihlerinde Eskişehir'de düzenlenen Masa Tenisi Küçükler Bölge Şampiyonası müsabakaları sona erdi.  Müsabakalara Yalova'yı temsilen katılan  Yalova Bahçeşehir Okulları Bölge 1. si olarak Türkiye Şampiyonası'na gitmeye hak kazandı. Yalova Bahçeşehir Okulları'nın Masa Tenisi takımı, Özgün Göksal, Ekin Toprak, Emir Sönmez, Efe  Hacıoğlu ve Berhak Karaalp'ten oluşuyor.
Yapılan kura çekimi sonucu grubunda, İzmir Soner Değerli   Ortaokulunu ve Özel Edirne Beykent Koleji'ni 3-0 yenerek grubunda birinci oldu. Ardından eleme turunda Afyon Hoca Ahmet Yesevi Ortaokulunu 3-0,  Kütahya Atakent Ortaokulunu 3-0 , finalde de İzmir Soner Değerli Ortaokulunu 3-0 yenerek Bölge Şampiyonu oldu ve Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı. Türkiye Şampiyonası maçları 28-30 Mayıs tarihlerinde Kastamonu ilinde yapılacaktır. 
Yalova Bahçeşehir Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Acar,” Küçüklerimiz de büyüklerinin izinden emin adımlarla ilerlemeye devam ediyorlar. Küçük Masa Tenisi takımımızın da ilimize ve okulumuza Türkiye Şampiyonluğunu  getireceğine inancım tamdır” dedi. 
Editör: TE Bilişim