Tarihinde ilk kez masa tenisinde Avrupa Kupalarına katılan Yalova Belediyespor,  İskoçya’da oynadığı ETTU (European Table Tennis Union)Cup B Grubu karşılaşmaları sonrasında 3 galibiyet ve 1 mağlubiyet alarak 2. Tura yükselmeyi başardı.
Avrupa sıralamasında 41. sırada bulunan Yalova Belediyespor Masa Tenisi ekibi İskoçya’da Belçika’dan TT Vedrinamur, İspanya’dan Arteal Tenis De Mesa, Romanya’dan, CS Mioveni ve İskoçya’dan North Ayrshire TTC ile mücadele etti. Yalova ekibi ilk maçında ise Romen ekibi CS Mioveni’ye 3-0 mağlup oldu.
İkinci maçında ev sahibi İskoçya’dan North Ayrshire TTC’i 3-0 ile geçen Yalova Belediyespor’un raketleri üçüncü maçında  Belçika’dan TT Vedrinamur kıran kırana mücadeleye girerken maçı 3-2 kazandı.
Yalovalı raketler, son maçında da İspanya’dan Arteal Tenis De Mesa takımına kök söktürerek 3-1 kazanarak 2. Tura yükselme başarısı gösterdi. Yalova Belediyespor, 9-11 Ekim 2015 tarihlerinde oynanacak olan ETTU Cup Erkekler 2.turu maçlarına çıkacak. 
 İskoçya’dan istedikleri sonuçla döndüklerinin altını çizen Yalova Belediyespor Başkanı Resul Kocaağa,” İskoçya’da ETTU Cup B Grubunu 3 galibiyet ve 1 mağlubiyet ile tamamlayarak ikinci Sırada bitirdik. Hedefimiz ilk iki idi. Bunu başardığımız için çok mutluyum. Sporcularıma ve antrenörüm Bayramali Yıldız’a teşekkür ediyorum. İkinci turda da başarılı olmak istiyoruz” dedi. 
Editör: TE Bilişim