FB ve Yalova üzerine gerçekleşen sohbette Dr. Öztürk: “ Ben aslen Çanakkale’li olmama rağmen mesleğim gereği yurt içi ve dışı çeşitli görevlerde bulundum. Yaklaşık on aydır Yalova’da yaşıyorum. Yalova eski dernek başkanı Vefa Salman ile Çanakkale dernek başkanı olduğum dönemden tanışıyorum. Kendisine burada ki derneği ziyaret etmek istediğimi söylemiştim. Ziyareti bugün gerçekleştirdik, gelirken eli boş gelmek olmazdı. Çok anlamlı bulduğum iki tabloyu Yalova Derneğine hediye Deneme Bonusu etmenin mutluluğunu yaşıyorum. Bu vesileyle Yalova’ya bu güzel dernek binasını kazandıran dernek başkanı Nedim Güven başta olmak üzere emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum. Başarılı çalışmalarının devamını diliyorum.” dedi.

Yalova FB’liler Dernek Başkanı Nedim Güven ise ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederken, hediye jestinden dolayı çok teşekkür etti.

Ziyarette Dr. Mehmet Öztürk, Nedim Güven ve Vefa Salman’ın yanı sıra dernek yönetim kurulu üyeleri Murat Göktürk, Cem Solak, denetim kurulu üyesi Feridun Laleoğlu hazır bulundu.

 

Editör: TE Bilişim