Her yıl Antalya’da düzenlenen Masterler Futbol Turnuvasına hazırlanan Yalovalı veteran futbolcular,  2017 Nisan yapılacak organizasyona sıkı hazırlanıyor.
Eski Yalovaspor futbolcu ve yöneticisi (Oflu) lakaplı Nurettin İnan’ın genel kaptanlığını (Kör Tuğrul) lakaplı eski Beşiktaşlı Tuğrul Şener’in ise antrenörlüğünü üstlendiği Yalova Masteler takımında Faruk Yiğit, Hakan Toraman, Cemal Deveci, Vasıf Erdinç, Ferit Özinan, Rafet Kaplan, Murat İskemleci, Ümit Görtay, Cem Solak, Taner Demir gibi isimleri yer alıyor.
Antalya Futbol Masterler Derneği tarafından geleneksel hale getirilen ve bu yıl The 7th International Masters Cup'a Yalova takımı amatör saha 1’de yaptığı antrenmanla start verdi.  Geçen sezon şampiyonluğu kıl kapı kaçıran Yalovalı masterler bu yıl Antalya Kundu Kremlin Topkapı Palace’da düzenlenecek turnuvada şampiyonluğu hedefliyor.
Yalova Masteler takımı genel kaptanı Nurettin İnan,” Bu yıl ki turnuvaya çok iyi hazırlanıyoruz. Hedefimiz Yalova’ya şampiyonlukla dönmek. Bu tip organizasyonlarla yeniden bir araya geliyoruz. Buda bizim için güzel anılara sahne oluyor” dedi. 

Editör: TE Bilişim