Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından 7-10 Nisan 2017 tarihleri arasında Antalya-Belek’te düzenlediği Tenis 2. Ligine katılan Yalova Üniversitesi bayan tenis takımı üçüncü olarak organizasyonu tamamladı.
G Grubunda Mersin Üniversitesi’ne yenilen Yalova Üniversitesi bayan tenis takımı Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi ve İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi’ni yenmeyi başardı.
Yalova Üniversitesi Takım Antrenörü Mustafa Terzi,” Bu turnuvaya çok iyi hazırlandık ve hedefimiz şampiyon olmaktı. Fakat ilk gün oynadığımız Mersin Üniversitesi maçını kaybetmemiz geriye kalan gerek grup maçları gerekse bir üst turdaki tüm maçlarımızı kazanmamıza rağmen 3.lük kupası ile Yalova’ya döndük. Yalova Üniversitemizi ve ilimizi en iyi şekilde temsil ettiğimizi düşünüyorum. Üniversitemizin beden eğitimi bölümünün olmaması ve karşılaştığımız üniversitelerin beden eğitimi bölümü öğrencilerine sahip olmaları işimizin ne denli zor olduğunu ve bu kupanın ne kadar önemli ve başarılı sonuç olduğunun göstergesidir. Sporcularımızın göstermiş oldukları hem saha içi hem de saha dışındaki duruşları Yalova üniversitemiz ve ilimiz adına gurur vericiydi. Sporcularımla gurur duyuyorum çok çalışmalarının karşılığını aldılar. Seneye inşallah tek hedef şampiyonluk kupasını ilimize getirmek olacaktır” dedi. 

Editör: TE Bilişim