Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Liginde ki temsilcimiz Yalova VİP, transfer bombalarını artı ardına patlatıyor. Hatice Damla Üredi ve Banu Karadağlı transferlerinin ardından Yalova ekibi İzmit Belediyespor formasını terleten 24 yaşındaki Nilay Aydoğan’a imzayı attırdı. İç transferi tamamladıktan sonra dış transferde incele eleyip sık dokuyan Yalova VİP Başkanı Murat Yapıcı, sportif direktör Caner Yıllar’ın verdiği rapor doğrultusunda kadroyu güçlendiriyor.
İstanbul Üniversitesi altyapısında basketbola başlayan 1.80 cm boyundaki Aydoğan; Orduspor, Güre Belediyesi takımlarının formalarını da giyen Nilay Aydoğan, gelecek sezondan itibaren temsilcimizin formasını giyecek.
Uzun forvet oynayan ve 180 cm boyunda ki genç oyuncu, son olarak Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi 8’li Final Grubunda İzmit Belediyespor formasıyla önemli işler yapmıştı.
Yalova VİP Başkanı Murat Yapıcı,” Transfer hamlelerimize devam ediyoruz. Damla ve Banu’dan sonra Nilay Aydoğan’ı da kadromuza kattık. Bu transferimiz hayırlı olsun” dedi. 
Editör: TE Bilişim