Türkiye Futbol Federasyonu ve Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu işbirliği ile 22-23 Nisan tarihleri arasında Yalova’da “Grassroots Çocuk Şenliği” düzenlenecek. Organizasyon içeriğini Yalova’nın başarılı antrenörlerinden Aytaç Yaka hazırlarken, Yalova ASKF Başkanı Tamer Erbul ise girişimleri tamamladı.
12 takımın yer aldığı 23 Nisan Grassroots Çocuk Şenliği turnuvasında toplam 32 maç oynanacak olup çocukların daha çok maç oynaması ve bu heyecanları yaşaması hedeflendi.
“Çocuklarımıza daha fazla heyecan yaşatacağız”
Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Tamer Erbul, “ Çocuklar için olan her adımı atmada öncülük edinmeyi prensip edindik. Bu projeyi hazırlayıp emek veren Yalova’nın değerli antrenörü Aytaç Yaka’ya teşekkür ediyorum. ASKF olarak tüm desteği vererek ilimizde bu tip organizasyonları çoğaltarak çocuklarımıza bu heyecanları daha fazla yaşatacağız” dedi.
“Tüm sporseverleri bekliyoruz”
Yalova Futbol İl Temsilcisi Hakan Toroman, “Grassroots Çocuk Şenliğine gönülden destek veriyoruz. Çocuklarımız için hazırlanan bu şenliği en ön planda tuttuk. Amatör 1 ve 2 nolu sahalarımızı Grassroots şenliğimiz için programladık. Ayrıca bu konuda projeyi hazırlayan antrenörümüz Aytaç Yaka kardeşimi tebrik ederek tüm sporseverleri turnuvaya bekliyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.

 

 

Editör: TE Bilişim