İlimizde yerel lig olmamasından ötürü Yalovalı basketbolcular OGESED çatısı altında Bursa Büyük Erkekler Liginde mücadele etmişti. Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi düzeyindeki ligde Yalova OGESED normal sezonu namağlup olarak tamamlamış ve adını play-offlara yazdırmıştı.
Bursa’da TOFAŞ Spor Salonun ev sahipliği yaptığı yarı final maçında Mustafa Kemalpaşaspor’la karşılaşan Yalova OGESED rakibine yenilerek şampiyonluk fırsatını kaçırdı. Üçüncülük maçında ise Oksijen Basketbol takımı ile karşılaşan Yalovalı basketbolcular rakibini 92-52 yendi.
Metin Yavuz yönetiminde olan ve kadrosunda Yalovalı oyuncular Ercan, Efe, Taylan, Umut, Alican, S.Can Faydalı, Berkan, Mert, Doğukan, Hamit, Cem, Baha’yı bulunduran ekip sezonu üçüncü olarak tamamladı.
OGESED Başkanı İbrahim İnce,” Yalova ‘daki basketbol seven gençlerimizi bir araya getirerek bu yola çıktık. Kısıtlı imkanlarla çok önemli başarı elde ettik. Sporcu kardeşlerimi tebrik ediyorum.  Çalışmalarımıza destek olan Yalova Gençlik hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Metin Kaplan’a, Kaytazdere Belediye Başkanımız Ali Kangal’a, forma sponsorumuz olan iş adamlarımıza ve her zaman destekleri yanımızda olan değerli basınımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim