Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen Uluslararası Dağ Bisikleti Kupası Yozgat ayağında Yalovalı bisikletçiler pedal çevirdi. 23 Ağustosta gerçekleşen yarışta Yalova Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü sporcusu ve Bölge Antrenörü Kamil Alev yarışmayı 4 tur üzerinden ikinci olarak tamamlarken, U15 kategorisinde yarışan Yalova sporcularından Muratcan Öztoprak yarışmayı üçüncü olarak noktaladı. 
Yozgat Çamlık bölgesi çevresinde 5200 metre uzunluğundaki parkurda 4 tur üzerinden yarışıldığını ifade eden Alev; “ 980 metre yükseklikte, dik rampaların olduğu ve teknik inişlerin bulunduğu zor bir yarıştı. Mevsim normallerinin dışında oldukça sıcak bir günde koştuk,  yarışmada güneş ışınlarına maruz kalan dik yokuş bölümleri geçerken mücadeleyi bırakmadık. Sezonun içinde koşulacak yarışmalar devam ediyor, ilimize madalya kazandırmanın sevincini ve mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.
Spor İl Müdürü Metin Kaplan, Yozgat’tan başarıyla dönen antrenör ve sporcuları elde ettiği başarıdan dolayı kutlarken, bisiklet kenti olan Yalova'nın bu tür başarılara imza atmasının tesadüf olmadığının söyledi. Sağlıklı yaşam için bisiklet binmeye davet etti. 
Editör: TE Bilişim