Yalova Belediyespor’un ve Yalova Gençlikspor’un Milli raketleri Fransa’nın Metz şehrinde yapılan Yıldız & Genç Masa Tenisi Açık Turnuvasına katılacak. 15-19 Şubat 2017 tarihleri arasında yapılacak şampiyonaya katılan 16 kişilik Türk Milli takım kafilesinde 5 Yalovalı sporcu bulunuyor.
Dünya’nın gelecek vaat en iyi raketlerinin mücadele edeceği Yıldız & Genç Masa Tenisi Açık Turnuvasına Yalova Belediyespor’dan Umut Emre Başsan, Tugay Yılmaz genç erkekler kategorisinde Ece Haraç yıldız kızlar kategorisinde, Yalova Belediyespor’dan Yücel Ocak ve Yalova Gençlikspor’dan ise Kaan Dönmez yıldız erkeklerde Türkiye’yi Fransa’da temsil edecek.
Türkiye Masa Tenisi Federasyonu yönetim kurulu üyesi ve İl Temsilcisi Başol Haraç,”  Fransa’da yapılacak Yıldız & Genç Masa Tenisi Açık Turnuvasına Yalova’dan 5 sporcu göndermenin gururunu yaşıyoruz. İnşallah sporcularımız Ece Haraç, Umut Emre Başsan, Tugay Yılmaz, Yücel Ocak ve Kaan Dönmez ülkemizi ve ilimizi temsil edecek. Başarılı bir turnuva geçirip Yalova’ya madalyalarla döneceklerine inancımız tam” dedi.

Editör: TE Bilişim