Ümitler ve Yıldızlar kategorisinde Milli Takımı belirleme niteliğinde olan turnuvalara, çalışmalarını antrenör Emrah Özçelik nezaretinde sürdüren Yalova Belediyespor Kulübü, Yalova Gençlik Spor kulübü ve Yalova Taekwondo Spor Kulübünü başarılı sporcuları katılacak ve madalya mücadelesi verecek.

Taekwondo Milli antrenörü Emrah Özçelik, “Her iki turnuva da çok çekişmeli ve zor geçecek. Şampiyonada mücadele edecek sporcularım tatil demeden, sıcak demeden çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdü ve şampiyonaya iyi şekilde hazırlandılar. Anacımız bu şampiyonada başarı elde ederek, eylül ayında yapılacak olan Avrupa Şampiyonası Milli Takımında yer almak. Bizler kısıtlı imkanlarla başarılı sporcular ve şampiyonlar yetiştirmek için elimizden geleni yapıyoruz.

Sporcularım bugüne kadar kısıtlı imkanlarla katıldıkları ulusal ve uluslararası turnuvalarda çeşitli dereceler elde ettiler ve bu başarının devamı için çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürmeye devam ediyoruz. Bizlere çalışmalarımız ve müsabakalara katılım konusunda destek olan Gençlik ve Spor il Müdürlüğü yetkililerine ve Belediye Başkanımıza şahsım, sporcularım ve velilerimiz adına teşekkür ederim.” Dedi.

Ümitler ve Yıldızlar Türkiye Şampiyonalarında mücadele edecek sporcular şöyle;

ÜMİTLER

Fatih ÖZTÜRK

Yalova Belediye Spor Kulübü

Fethi Saruhan TUNCER

Yalova Belediye Spor Kulübü

Muammer Eray GENÇ

Yalova Belediye Spor Kulübü

YILDIZLAR

Yusuf Kadri ÖZTÜRK

Gençlik Spor Kulübü

İlyas Berkay AKÇA

Yalova Taekwondo Spor Kulübü

Melike KAYA

Yalova Taekwondo Spor Kulübü

Dilara Nur ZEYBEK

Yalova Belediye Spor Kulübü

Semanur ERKMEN

Yalova Belediye Spor Kulübü

Editör: TE Bilişim