Yalova Belediyespor ve Altınkale Satranç takımlarının sporcuları, Türkiye Kulüpler Şampiyonası’na günler kala iftarda buluştu. 14-22 Temmuz tarihleri arasında Konya’da gerçekleştirilecek Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonası’nda ilimizi Yalova Belediyespor ile Altınkale Satranç Takımlarından 24 sporcu temsil edecek.
Yalova Belediyespor Satranç Antrenörü Erkan Şat’ın organize ettiği iftar yemeğinde bir araya gelen sporcular turnuvanın kritiğini yaparken moral depoladılar. 
Konya’daki şampiyona hakkında bilgi veren Yalova Belediyespor Satranç Antrenörü Erkan Şat, “14-22 Temmuz tarihleri arasında Konya’da düzenlenecek Türkiye Kulüpler Şampiyonası’na katılacağız. Bu organizasyonda Yalova olarak 2 takımla yer alacağız. Yalova Belediyespor ve Altınkale Satranç Takımı’ndan 12’şer; yani toplamda 24 sporcuyla Konya’daki şampiyonada ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Hedefimiz şampiyon olmak. Yalova Belediyespor olarak 1. Lig, Altınkale Satranç Takımı olarak da 2. Lig’e yükselmeyi amaçlıyoruz. Bunu başaracak güçteyiz. Bu şampiyona öncesi iftarda bir araya gelerek hem bir değerlendirmede bulunduk hem de iftarımızı yaptık” dedi.
Editör: TE Bilişim