Kadın basketbolundaki başarılı temsilcimiz Yalova VİP, 2016-2017 sezonu hazırlıkları kapsamında bugün parkeye iniyor. Yeni sezonda da Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi (TKB1L)’de mücadele edecek Yalova’nın perileri ilk antrenmanını ise antrenör Caner Yıllar gözetiminde 15 Ağustos Pazartesi günü 90. Yıl Spor Salonu’nda yapacak.
Geçen sezonu TKB1L A Grubunu 5. Sırada bitirerek play-offlara kalan herkesin dikkatle takip ettiği Yalova VİP aynı başarıyı bu sezon da tekrarlamak istiyor.
İlimizde sezonu açacak olan Yalova’nın perileri ardından 17 Ağustos-9 Eylül tarihleri arasında İstanbul Kartal Burak Anadolu Lisesi’nde top, Kartal Life Express’te ise halter ağırlıklı antrenman yapılacak. Takımın uzun rotasyonunda bulunan Amerikalı oyuncu Akila Jade Mcdonald ise 10 Eylülde ülkemize gelerek takımla çalışmalara başlayacak.
Yalova VİP antrenörü Caner Yıllar,” 2016-2017 sezonu hazırlıklarımız için 15 Ağustos’ta saat 16.30’da bir araya geleceğiz. Lig başlayana kadar yapacağımız çalışmaları netleştirdik. Önce sıkı bir çalışma döneminden geçeceğiz. Sonra da Yalova’da ev sahipliğimizde düzenlenecek turnuvada boy göstereceğiz. Sonrasında Federasyon Kupası müsabakaları var. Bu turnuvadan sonra da lig için çalışmalarımıza başlamış olacağız” dedi.

 

Editör: TE Bilişim