Bölgesel Amatör Ligde ki temsilcimiz Yalovaspor 25. Hafta sonunda evinde Edirnespor Gençlik’e 90+3. Dakikada yediği gol sonrasında 2-1 yenilerek sezonun bitimine 1 hafta kala küme düştü. Birçok kez profesyonel liglerde şampiyonluklar gören ve 2008’den bu yana hızlı düşüş yaşayan Yeşil Kırmızılı ekip 2014-2015 sezonunda Yalova Süper Amatör Kümede mücadele edecek. 
Geçtiğimiz sezonu Yalova Süper Amatör Küme şampiyonu olarak tamamlayan Yalovaspor, BAL’da tutunamadı. Sezon içerisinde birçok antrenör değişikliği yaşayan Yeşil Kırmızılı kulüp birçok oyuncu transfer etti ve gönderdi. 
Ligde ki bir diğer temsilcimiz Armutlu Belediyespor ile aynı grupta mücadele eden Yalovaspor, Siyah Beyazlı ekibin iyi sezon geçirdiği Bölgesel Amatör Ligde üst üste aldığı kötü sonuçlar sonrasında düşme potasından kurtulamamış ve taraftarını hüsrana uğratmıştı.
Umutlarını 25. Haftaya kadar sürdüren Yalovaspor, Atatürk Stadyumu’nda şampiyonluğa koşan ancak maddi sorunlar yaşayan Edirnespor Gençlik ile karşı karşıya geldi. Yalova’ya gelip gelmeyecekleri maç saatinde belli olan Sarı Kırmızılı ekip son saatte maddi krizi aşarak sahadaki yerini aldı. Karşılaşmanın ilk 45 dakikası Edirnespor Gençlik’in 1-0’lık üstünlüğü ile geçildi. Yalovaspor ikinci yarıda yetenekli oyuncusu Galip Enes ile beraberliği yakaladı. Ancak maçta dakikalar 90+3’ü gösterdiğinde konuk ekip bir gol daha buldu ve sahadan galip ayrıldı. Umutlarını tüketen Yalovaspor yeniden bir alt lige düştü ve 2014-2015 sezonunda mahalli lig olan Süper Amatör Küme’ye gerilemiş oldu.
Editör: TE Bilişim