Bölgesel Amatör Ligde ki temsilcimiz Yalovaspor, teknik direktörlüğe Ahmet Yurtsever’i getirdikten sonra transferlere başladı. Yeşil Kırmızılı ekip, iç transferde 5 oyuncu ile yeniden anlaşırken, dış transferde ise 2 ismi kadrosuna kattı.
Yalovaspor transfer komitesi Ahmet Yurtsever’in verdiği rapor doğrultusunda Fırat Can Kılıç, Kadir Bostan, Okan Gümüş, Can Othan, Esat Özdemir masaya oturarak yeniden anlaşma sağladı. Dış transferde de ince eleyip sık dokuyan temsilcimiz Yeni Ufukspor’dan 1994 doğumlu defans oyuncusu Doğan Kıdak ve Aksaray 1989 Spor’dan 1993 doğumlu sağ kanat oyuncusu Bilal Demir’le anlaşma sağladı.
Atılan imzalar sonrasında açıklama yapan Yalovaspor Kulübü Başkanı Hakan Suiçmez,” Yalovaspor yıllardır BAL’da mücadele etmeye devam ediyor. Bu sezon güçlü bir kadro oluşturarak takımımızı 3. Lige yükseltmek istiyoruz. Yalovaspor tarihinde 2. Lig görmüş Türkiye’nin en büyük ve en ünlü takımları ile mücadele etmiş mazisinde tarih yatan bir takım. Bu şehrin markasını üst lige taşımak istiyoruz” dedi. 
Transferlere güvendiğini belirten teknik patron Ahmet Yurtsever,” Yeni yaptığımız transferlere güvenimiz tam. Bizleri yarı yolda bırakmayarak hedeflerimiz doğrultusunda takımı bir üst lige taşıyacaklarına inanıyoruz. Yalovaspor’da yeniden teknik direktör görevine getirilmem beni çok mutlu etti. Burada bir nevi yuvama dönmüş olduğumu hissediyorum ” şeklinde konuştu. 
Editör: TE Bilişim