Yalovaspor Başkanı Av. Ali Demirhan ve yönetim kurulu üyeleri nezaket ziyaretlerini sürdürüyor. Yalovaspor yönetimi Yalova Valisi Tuğba Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Albay Ali Gemalmaz ve Termal Belediye Başkanı İsmail Atik’i ziyaret etti.
Ziyaretlerde Yalovaspor’un ilin bir markası olduğunu ve tüm Yalova’nın Yalovaspor’a sahip çıkmasını istediklerini ifade eden Başkan Demirhan, protokol mensuplarından manevi destek istedi. Protokol üyelerini Yalovaspor gecesine davet eden Yalovaspor Başkanı Av. Ali Demirhan; “Sizlerden maddi değil, manevi destek istiyoruz. Maçlara ailenizle gelip izlemeniz bizim için çok önemli. Yalovaspor’un tekrardan eski ruhuna kavuşması için hepimize görev düşüyor” dedi.
Yalovaspor’un yeni yönetimine başarılar dileyen Yalova Valisi Tuğba Yılmaz, centilmenlik vurgusu yaptı. İl Jandarma Komutanı Albay Ali Gemalmaz ise Yalovaspor’un profesyonel liglerdeki eski başarılarını hatırladığını ve tekrardan Yalova’ya geldiğinde kulübün amatör ligde olduğunu öğrenince üzüldüğünü ifade etti. Yalovaspor’un bulunduğu ligden acilen çıkması için ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduğunu ve bugüne kadar da her zaman elinden geleni yaptığı belirten Termal Belediye Başkanı İsmail Atik ise yönetim içerisindeki birliğin çok önemli olduğunu ve oluşacak başarının Yalovaspor yönetiminin başarısı olacağını dile getirdi.   

Editör: TE Bilişim