Büyükçekmece Belediyespor:5 Yalovaspor:1
Bölgesel Amatör Lig 11. Grup 14. Hafta maçları kapsamında Yalovaspor, İstanbul’da Büyükçekmece Belediyespor’un konuğu oldu. Atatürk Spor Kompleksinde oynanan maçı ev sahibi ekip ilk ve ikinci yarılarda bulduğu gollerle 5-1 kazanarak temsilcimizden rövanşı almış oldu. Mavi Beyazlılara 3 puanı getiren gollere ise Reha (2), Hasan, Ercan ve Enver’den geldi. Yeşil Kırmızılı ekibimizin tek golünü ise Batuhan kaydetti.
Büyükçekmece Belediyesi Atatürk Spor Kompleksi’nde oynanan maça hızlı başlayan İstanbul ekibi dakikalar 18’i gösterdiğinde Reha ile 1-0 öne geçti. Bu golden sadece 8 dakika sonra gol perdesini açan Reha hem kendisinin hem de takımının 2. Golüne de imzasını atmış oldu. İlk yarının son bölümlerinde Büyükçekmece Belediyespor Ercan’la farkı 3’e çıkardı ve soyunma odasına 3-0’lık avantajla girdi.
İkinci yarıya da etkili başlayan Mavi Beyazlılar Hasan’ın 67 ve 75’de Enver’in golleriyle bir anda 5-0 öne geçti. Yalovaspor 90. Dakikada geliştirdiği atakta Soner Bal’ın yaptığı asisti Batuhan gole çevirdi ve maçın skorunu 5-1 olarak belirledi.
Editör: TE Bilişim