Bölgesel Amatör Lig 10. Gruptaki temsilcimiz Yalovaspor, ikinci yarının başlamasına kısa bir süre kala transfer de hareketli saatler yaşadı.
Yeşil Kırmızlılar devre arası transfer döneminde teknik direktör Mahmut Kahveci’nin raporu doğrultusunda 6 futbolcuyu kadrosuna kattı. Öte yandan sezon başında Yalovaspor formasını giyen 7 oyuncu ise takımdan ayrıldı. BAL’daki temsilcimiz, son olarak 1996 doğumlu Uzunköprüspor’da oynayan doğumlu stoper Soner Yavuz ve sol bek Veysel Mercan, Volkan Yıldırımspor’dan sol bek Okan İnan, Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor’dan sağ kanat Serdar Demir, 1997 doğumlu Alaağaçspor’dan orta saha Tayyip Çakır ve Sarıyerspor’dan 1999 doğumlu orta saha oyuncusu Furkan Sütüven’i transfer etti.
Yalova ekibinden ise Ahmet Han Abakay, Aliberk Tetik, Can Othan, İsmail Öztürk, Okan Gümüş, Onurcan Aydın ve Hassan Yaya Seiro ayrılan isimler oldu.Yalovaspor Teknik Direktörü Mahmut Kahveci,” Genç ve kariyerli oyuncularla kadromuzu güçlendirdik. Aramızdan ayrılan oyuncular da oldu. İkinci yarı hazırlıklarımız sürüyor” dedi.
Salonda Çalıştılar
Bölgesel Amatör Ligdeki temsilcimiz Yalovaspor, Kırkpınar maçının hazırlıklarını 90. Yıl Spor Salonunda sürdürdü. Devam eden kar yağışı nedeniyle antrenmanlarını salonda gerçekleştiren temsilcimizde ise moraller üst seviyede. 15 Ocak Pazar günü oynanacak maça kadar Yeşil Kırmızılılar günde çift antrenman yapacak.

Editör: TE Bilişim