Zaza Enden’in çalıştıdığı Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi (EBBL)’de mücadele edecek olan Yalovaspor hedefini 2. Lig olarak belirledi. Yalovaspor Başkanı Hakan Suiçmez ise bu sezonki en sürpriz transferi ise Zaza Enden olarak gösterdi.
Kadrosunda Şuacan Pişkin, İdris  Balkan, Erdem Güler, Ercan Karalar gibi isimleri barındıran Yeşil Kırmızılılar, 2 hafta sonra başlayacak lig için gün sayıyor. Hazırlık döneminde Büyükçekmece, FMV Işıkspor, Nilüfer Belediyesi ve İzmit İhtisas Spor Kulübü ile  maçı oynayan Yalovaspor sergilediği performans ile dikkat çekti.
EBBL’de yer alan temsilcimiz kadrosunu son olarak Yalova Group Belediyespor forması giyen Hakan Uykan, Canberk Uzunkaya, Yiğit Mandalas, Kemal Bilgin, Yeşilgiresun Belediyespor’dan Şuacan Pişkin, Çorlu Belediyespor’dan Gürhan Hacet, Erbaa Spor’dan Yusuf Yusufoğlu, İstanbul’dan Serkan Güzel, Boluspor’dan Erdem Güler, İstanbul İTÜ’den Yiğit Aksoy, Orhangazi Belediyespor’dan İldem Gezer, Acıbadem Üniversitesi’nden Tugay Goçoğlu ve İdris Balkan, İnegöl Belediyesi’nden Ercan Karalar, Zirve Üniversitesi’nden Furkan Firar’ı takviye etti.
1 tane uzun forvet ve pivot oynayabilen oyuncu daha transfer edecek olan Yeşil Kırmızılılar kadrosunu oluşturmuş olacak. 
“Hedefimiz 2.lig”
Yalovaspor basketbol takımı başantrenörü Zaza Enden,”2. lige yükselmek için kadromuzu oluşturduk. Çok deneyimli ve genç bir kadroya sahibiz. Benim olduğum yerde her zaman hedef olur. Bu yüzden planlarımız doğrultusunda ilerleyeceğiz. Yalova’ya ve Yalovalılara güzel bir Yalovaspor izlettireceğiz” dedi. 

Editör: TE Bilişim