Tecrübeli eldivenler çalışmalarına ise uzun yıllar Yalovaspor kalesini koruyan şimdilerde ise kaleci antrenörlüğü yapan Hüseyin Gökdemir nezaretinde tam gaz devam ediyor.

11 Ekim’de start alacak olan yeni sezon öncesi zorlu maratona bilenen Yalovaspor’da kalecilerin performansı teknik kadroyu mutlu etti.

Süper Amatör Küme’de şampiyon olduktan sonra yeniden Bölgesel Amatör Ligi’ne yükselmek isteyen ve bu hedef doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Yalovaspor’da kaleciler performanslarıyla göz dolduruyor.

2014-2015 sezonunda Yalovaspor’un kalesini koruyacak Muzaffer Kaya, Uğur Sarıca, Ufuk Tekalp ve Orbay Demirkol yeni sezonda kalelerini gole kapattıklarını dile getirdiler.

Kaleyi emin ellere teslim ettiklerine vurgu yapan Yalovaspor Kulübü Teknik Direktörü Ahmet Yurtsever, “Kalecilerimiz hocamız Hüseyin Gökdemir nezaretinde çok iyi çalışıyor. Antrenmanlardaki, hazırlık maçlarındaki performanslarından, hırslı ve istekli olmalarından dolayı çok memnunum. Çok yetenekli 4 tane kaleciye sahibiz ve Yalovaspor’un file bekçisi konusunda hiçbir sıkıntısı yoktur. Hocamıza ve kalecilerimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Takım olarak en iyi şekilde tam bir kolej havasında yeni sezona bileniyoruz” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim