Bölgesel Amatör Lig 10. Grupta mücadele etmeye hazırlanan Yalovaspor ilk hazırlık maçını bugün oynayacak.
Hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Yeşil Kırmızılılar, Beşiktaş U-21 takımıyla 18 Ağustos Perşembe günü Yalova Atatürk Stadyumunda 16:00’da karşılaşacak. Ahmet Yurtsever’i yeniden takımın başına getiren Yalovaspor yönetimi ardından deneyimli teknik adamın raporu doğrultusunda yaptığı genç transferlerle dikkat çekmişti.  Bugün oynanacak maçta Yeşil Kırmızılı renklere gönül veren taraftarlar takımlarını ise ilk kez izleme fırsatını Beşiktaş U-21 takımıyla oynanacak maçta bulacak.
Yeşil Kırmızılı temsilcimiz, bu maçın ardından 23 Ağustosta Düzce’de 10 günlük kampa girecek ve 3 hazırlık maçı oynayacak. Bu sezon hedefi olarak 3. Ligi belirleyen Yalovaspor’da tüm hesaplar bunun üzerine yapılıyor.
“Suiçmez’den taraftara çağrı”
Yalovaspor Kulübü Başkanı Hakan Suiçmez, “Bu sezon ligde şampiyonluk mücadelesi verecek takımımız, ilk hazırlık maçında Beşiktaş U-21 Takımı ile kozlarını paylaşacak. Teknik heyetimiz, bütün oyuncularımıza şans verecek ve futbolcularımızı izleme fırsatı bulacağız. Atatürk Stadyumu’nda saat 16.00’da start alacak karşılaşmaya bütün Yalovalıları bekliyoruz” dedi.

 

Editör: TE Bilişim