Daha önce Yalova’da görev yaptığı dönemde Tavşanlı Belediyespor, Teşvikiye Belediyespor ve Esenköyspor’u çalıştıran tecrübeli teknik adam Yalovaspor’a geldiği için mutlu olduğunu söyledi. 1957 doğumlu tecrübeli teknik adam 2 sezondur Çamlıcaspor’da görev yapıyordu.

Ahmet Yurtsever kariyeri boyunca Beylerbeyispor, Ankara Demirspor,Düzcespor, Keçiörengücü, İstanbulspor A.Ş., Esenköyspor, Tavşanlı Belediyespor, Teşvikiye Belediyespor ve Çamlıcaspor’u çalıştırdı.

Tesisleri gezen deneyimli antrenör, Yalovaspor Kulübü Başkanı Hakan Suiçmez ile görüşmelerini yaptıktan sonra kendini Yeşil Kırmızılı ekibe dahil eden sözleşmeye imzasını attı.

Yalovaspor’da şampiyonluk yaşayarak yeniden Bölgesel Amatör Lige yükselmek istediklerini belirten Ahmet Yurtsever, Yeşil Kırmızılı ekipte başarılı olmak için yeniden Yalova’ya geldiğini söyledi.

Yeni teknik direktörlerine güvendiklerini belirten Başkan Suiçmez, “Ahmet hocamızla başarıya ulaşacağımıza inanıyoruz. Kendisiyle görüşmelerimiz sonrasında anlaşma sağladık. Yeni sezonda takımımızı kendisi çalışacaktır. Tecrübesine ve deneyimlerine inanıyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim