Abdurrahman Tutuğ başkanlığında oluşturulan yeni yönetim kurulunun ilk toplantısına Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ da katıldı. Başkan Dağ, Bayraktepe Sosyal Tesisleri’nde kahvaltılı düzenlenen ilk toplantıda spor kulübü yönetiminin bir bayrak yarışı olduğunu, eski ve yeni yöneticilerin birlikteliğiyle başarılı çalışmaların ortaya çıkacağını söyledi.

Amaçlarının Çiftlikköy’ün adının en iyi şekilde temsil edilmesi olduğunu kaydeden Başkan Dağ, “Geçtiğimiz sezon futbol ve voleybolda başarılı neticeler aldık. Bu neticelerin daha üstüne çıkacak potansiyelimiz var. Yönetimimiz başarılı ve özverili bir şekilde çalışırsa, güzel bir ekip çalışmasıyla daha iyi neticeler gelecektir. Bizim öncelikli amacımız genç ve yetenekli isimleri spora kazandırmak. Centilmenliği elden bırakmadan, ilçemizin adını lekelemeden mücadelenizde başarılar diliyorum. Biz de her zaman olduğu gibi kulübümüzün her türlü sorununda destek olmaya çalışacağız” dedi.

Başkan Dağ’ın ardından yeni yönetim kurulu ilk toplantısını yaptı. Toplantıda Kulüp Başkanı Abdurrahman Tutuğ, futbolda bu yıl Süper Amatör Lig’de şampiyon olacak bir kadro oluşturmak istediklerini kaydetti. Tutuğ, önceki başkan Savaş Dinçer’e de çalışmalarından dolayı teşekkür ederek “Önümüzdeki sene de yolumuza Necdet Toker hocamızla devam edeceğiz. Geçtiğimiz sene beraber oynamış futbolcularımıza yeni ve kaliteli isimleri katarak iddialı bir ekip oluşturmak istiyoruz. Önceliğimiz her zaman için Çiftlikköy’ün ve Yalova’nın sporcularını kadromuzda bulundurmak. Bunun yanında geçtiğimiz yıl büyük başarı kazanan voleybol branşına yatırımlarımız sürecek. Karate alanında da çalışmalarımızı devam ettireceğiz” diye konuştu.

Tutuğ, ayrıca Belediye Başkanı Metin Dağ’a da desteklerinden ötürü teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim