1.Amatör Küme’de 3. Hafta maçları tamamlanırken, Yenimahallespor averajla liderlik koltuğunun sahibi oldu. Kırmızı Beyazlıları aynı puana sahip Taşköprüspor, Doğuşspor ve Gökçederespor takip ediyor. 2015-2016 sezonunda 1. Amatör kümede haftalar ilerledikçe heyecan artıyor. 
3.hafta maçları kapsamında Yenimahallespor Termal sahasında ağırladığı Samanlıspor ile 2-2 berabere kalırken ilk puan kaybını yaşadı. Kırmızı Beyazlılar liderlik koltuğunda otururken, ilk puanıyla tanışan Samanlı ise 10. Sırada kaldı.  
Elmalıkspor ise haftanın sürprizine imza atarken 2-0 önde olduğu maçı Gençlerbirliği’ne 4-2 kaybetti. Siyah Beyazlılar 6 puanla 5. Sırada kaldı. 6 puana yükselen Sarı Yeşilliler ise averajla 6. Sırada kendine yer buldu. 
Kurtköyspor ile Koru Belediyespor’un 2-2 berabere kaldığı bu haftada Gökçederespor ise Termal’de oynanan maçta son dönemde kötü performans çizen Doğanspor’u 4-1 mağlup etti. Yeşil Beyazlılar 7 puan ve averajla 4. Sıranın sahibi olurken 3 puanda kalan Sarı Kırmızılılar ise 8. Basamakta kendine yer buldu. Kaytazdere Belediyespor ise sahasında Taşköprüspor 4-0 yenilmekten kurtulamadı.
Evine 3 puanla dönen Sarı Kırmızılı ekip 7 puan ve averajla ikinci basamakta yer alırken, henüz puan yüzü göremeyen Altınova temsilcisi Kaytazdere ise 11. Basamakta yer aldı. Doğuşspor ise haftayı 3-0’lık hükmen galibiyet ile kapattı.
1.Amatör Küme Puan Durumu:
 
3.Hafta Toplu Skorlar:
Elmalıkspor:2-Gençlerbirliği:4
Kurtköyspor:2-Koru Belediyespor:2
Yenimahallespor:2-Samanlıspor:2
Gökçederespor:4-Doğanspor:1
Kaytazdere Belediyespor:0-Taşköprüspor:4
Doğuşspor:3-Akköyspor:0 (Hük)
4. Haftanın Programı
Gençlerbirliği-Doğuşspor
Doğanspor-Kaytazdere Belediyespor
Samanlıspor-Gökçederespor
Koru Belediyespor-Yenimahallespor
Taşköprüspor-Elmalıkspor 
Akköyspor-Kurtköyspor (Hük)
Editör: TE Bilişim