Futbol İl Temsilcisi Hamdi Yılmaz, Çiftlikköy’de bulunan Çapa Restoran’da düzenlediği yemekle futbol kulübü temsilcileri ve spor birim yetkilileriyle bir araya geldi. 15 Temmuz 2016 tarihinde yapılacak “Futbol İl Temsilciliği“ seçimlerinde Hakan Toraman ile çekişecek olan Yılmaz, 20 yıldır aralıksız olarak sürdürdüğü Futbol İl Temsilciliği görevini seçilmesi halinde 1 dönem daha sürdüreceğini yemeğe katılanlara açıkladı.
Futbolun konuşulduğu organizasyonda Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Yardımcısı Mehmet Öztürk, TÜFAD Yalova Şubesi Başkanı Mütahir Özliman, İl Hakem Kurulu Başkanı Sedat Karaağaç, TFFHGD Yalova Şubesi Başkanı Süleyman Çark, Futbol Saha Komiserleri Derneği Başkanı Şaban Ok’un yanı sıra kulüp yetkilileri katıldı. 
Katılanlara teşekkür eden Futbol İl Temsilcisi Hamdi Yılmaz,” Bu görevi aralıksız olarak 20 yıldır sürdürüyorum. Cuma günü yapılacak seçim sonrasında seçilmem halinde bu görevime 1 dönem daha yapıp daha sonra yeni arkadaşıma görevi teslim edeceğim. İyisiyle kötüsüyle bir sezonu geride bıraktık. Hepimiz bir aile olduk. Seçimlerin Yalova’ya Yalova futboluna hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 
Editör: TE Bilişim