11-13 Mayıs tarihleri arasında İzmir’de gerçekleştirilecek Süper Final’e yükselebilme müsabakaları çerçevesinde oynayacağı Karabükspor maçını düşünmeye başladı.

18 haftalık normal sezonu 25 puanla 5. sırada tamamlayan Yalova’nın engelsiz aslanları, İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kardemir Karabükspor ve Karagücü’nün de yer alacağı 4’lü yarı finallerde mücadele edecek.

Kardemir Karabükspor ile yarı finalde eşleşen YOSK, normal sezonda rakibine iki kez yenildiği için yarı final serisine 1-0 geride başlayacak. İlk maçını Karabükspor ile 11 Mayıs tarihinde oynayacak YOSK, bu müsabakayı kazandığı takdirde 12 Mayıs’ta ikinci kez Karadeniz ekibiyle kozlarını paylaşacak. Bu zorlu maçı da kazanması durumunda YOSK, yine aynı rakibiyle 13 Mayıs tarihinde son kez karşı karşıya gelecek. Yeşil kırmızılıların, final four’a kalabilmesi için bu müsabakayı da kazanması gerekecek.

Bu arada yarı finalin diğer ayağında İzmir Büyükşehir Belediyesi ile altıncı sıradaki Ankara ekibi Karagücü takımları mücadele edecek. Yarı finallerde galip gelecek iki takım, Galatasaray ve Beşiktaş’ın doğrudan katılacağı final four’da mücadele etme hakkı elde edecek.

 

Editör: TE Bilişim