Yalova Ortopedikler Spor Kulübü’nün deneyimli oyuncularına ülke içinden yanı sıra Fransa ve İspanya’dan da ciddi teklifler geliyor. 2015-2016 sezonunda Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’nde ve Avrupa Kupalarında kısıtlı bütçesine rağmen başarılı olan temsilcimizin oyuncuları rakip takımların iştahını kabartıyor.
Son 2 sezonda Avrupa’da kazandığı kupalarla ve kazandığı puanlarla üst sıralara tırmanan YOSK bu başarısıyla 7’den 77’ye herkesin takdirini topluyor. Maddi imkansızlıklarla boğuşan Yalova ekibinin oyuncularını ellerinde tutma adına neler yapacağı ise merak konusu oluyor. 
Yalova Ortopedikler Spor Kulübü Başkanı Alpaslan Erkoç, “Ligin bitmesiyle birlikte oyuncularımız, resmi olarak serbest kaldılar. Türkiye’nin yanı sıra Avrupa’dan da birçok kulüp, sporcularımızı kadrolarına katmak istediklerini bildirdiler. Bu bakımdan zor durumdayız. Bizim öncelikli hedefimiz; oyuncularımızla tekrar görüşüp masaya oturmak. Anlaştığımız isimlerle yola devam edeceğiz. Anlaşamadıklarımızla da yollarımızı ayıracağız.” 
Editör: TE Bilişim