Bölgesel Amatör Lig 10. Grupta ki temsilcimiz Yalovaspor’da gözler 18 Ağustosta Beşiktaş U-21 takımıyla yapacağı maça çevrildi.
Tüm odağını BAL şampiyonluğuna ve 3. Lige çeviren Yeşil Kırmızılılar Siyah Beyazlı ekiple ilk hazırlık maçını oynayacak. Yalovaspor teknik patronu Ahmet Yurtsever ise, Beşiktaş U-21 takımıyla oynayacakları maçın oyuncularla kaynaşması ve sezona hazırlıklı olmaları açısından çok önemli olduğuna vurgu yaptı.
Yalovaspor Teknik Direktörü Ahmet Yurtsever,” Yalovaspor olarak oluşturduğumuz genç kadromuz Türkiye’nin en köklü kulüplerinden olan Beşiktaş karşısında görmek bizim için çok büyük mutluluk. oyuncularımız bu dostluk maçında hem kendi eksiklerini giderecek hem de diğer takım arkadaşları ile tam olarak kaynaşarak pas hatası olmadan rakibe tam üstünlük kurma becerilerini arttırmış olacak. Takımımız ile Beşiktaş arasında oynanacak maçtan sonra kamp süreci başlıyor ve kamp sürecinde oyuncular tam bir motivasyon ile tekrar Yalova’ya dönüş yaptığınca Yalova Spor olarak tüm Yalova’nın davetli olduğu sezon açılışı yapılacak” diyerek sözlerini noktaladı.

 

 

Editör: TE Bilişim