Türkiye Yüzme Federasyonu’nun 2018 yılı faaliyetlerinde bulunan Merkez Hakem Kurulu’nun ilimizde açtığı “Yüzme Aday Hakemlik” kursu sona erdi.
18-22 Ocak 2018 tarihleri arasında yapılan kursta 35 aday hakem ter dökerken, 90. Yıl Spor Salonunda teorik, Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne ait yarı olimpik yüzme havuzunda ise uygulamalı eğitimler veridi. Türkiye Yüzme Federasyonu kurs sonrasında resmi web sitesi üzerinden 35 aday hakeminde teorik ve uygulamalı eğitimlerden girdikleri sınavları başarıyla verdiğini açıkladı.
Başarılı olan aday hakemleri tebrik eden Yüzme İl Temsilcisi Mahmut Kahveci,” Federasyonumuzun ilimizde açtığı aday hakemlik kursunda 35 kursiyer ter döktü. Teorik ve uygulamalı olarak girdikleri sınavları ise kursiyerlerimizin tamamı başarıyla tamamladı. Yalova’da yüzmenin gelişmesi adına önemli işlere imza atıyoruz. Aramıza katılan yeni arkadaşlarımızla birlikte güzel projeleri hayata geçireceğiz. Bize destek olan Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan ile Spor Şube Müdürümüz Ertan Arabacı’ya teşekkür ediyorum” dedi.

 

Editör: TE Bilişim