TKBL’de Play-Off Heyecanı: Şampiyon Belli Oluyor TKBL’de Play-Off Heyecanı: Şampiyon Belli Oluyor

Geçtiğimiz günlerde golcü oyuncu Furkan Samet Seven’le yeniden anlaşan Lacivert Beyazlılar bu kez kadrosuna kanat oyuncusu Serkan Turan’ı kattı. Serkan Özdemir yönetiminde geride kalan 7 haftada 6 galibiyet ve 1 mağlubiyetle topladığı 18 puanla ikinci sırada yer alan Negmar Tavşanlı Belediyespor peş peşe gelen transferleriyle adeta rakiplerine göz dağı verdi.
Şampiyonluğu ve Bölgesel Amatör Ligi arzulayan Tavşanlı, sezona Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor’da başlayan Furkan Samet Seven’in ardından İstanbul Süper Amatör Küme 8. Grupta Play-Off savaşı veren Dikilitaş forması giyen sağ ve sol kenar oyuncusu 1995 doğumlu Serkan Turan’ı da transfer etti. Tecrübeli oyuncu 8 Ocak 2024 tarihinde başlayacak ara transfer döneminin ardından Lacivert Beyazlı formayı sırtına geçirecek. 
Futbola 2007 yılında Sancaktepe Futbol Kulübü’nde başlayan Turan, Güngören Atletikspor, Sancaktepespor, Çekmeköy Çarşıspor, Dersimspor, Kartal Sportif Faaliyetleri A.Ş., Gülsuyu, Çayırova Menderes Gençlik ve Spor ve son olarak Dikilitaş formalarını terletti. Tecrübeli ismi Bölgesel Amatör Ligde tek maçı bulunurken, U19 Akademi Liginde 14, U18 Akademi Liginde ise 15 kez forma giydi.

Editör: Arda Yavuz