Yalova Termal Uvezpinar Altyapi Su Ariza Belediye Calisma (3)Üvezpınar su alma yapısının üst tarafında Orman İşletme Müdürlüğünce gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda, su alma yapısına gelen topraklı su, depodaki suyun bulanmasına sebebiyet verdi. Bu durum üzerine harekete geçen Termal Belediyesi ekipleri, önce sorunun kaynağını tespit ettiler, ardından da sorunun ortadan kaldırılmasına yönelik çalışmaları başlattılar.

Yalova Termal Uvezpinar Altyapi Su Ariza Belediye Calisma (2)Termal Belediyesi olarak gerek termal sıcak su hatları ve gerekse içme suyu hatları konusunda 7/24 duyarlı bir çalışma ortaya koyduklarını dile getiren Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar, bu anlamda özverili bir çalışma ortaya koyduklarını da ifade etti.

Başkan Acar, Uğur Kurs’u Kabul Etti Başkan Acar, Uğur Kurs’u Kabul Etti

Acar, "Vatandaşlarımızın temiz ve sağlıklı içme suyuna erişimi bizim için en önemli önceliklerden biridir. Bu konuda en ufak bir aksaklığa bile izin vermemek için 7/24 esasına göre çalışıyoruz. Üvezpınar su alma yapısında meydana gelen arızayı da ekiplerimiz kısa sürede çözüme kavuşturdular. Vatandaşlarımıza herhangi bir mağduriyet yaşatmadığımız için mutluyuz." diye konuştu.

Editör: Arda Yavuz