Kızlar Son İç Saha Maçına Hazır Kızlar Son İç Saha Maçına Hazır

yalova-tff-hakem-klasman-aciklama (2)Geçen yıl C Klasman yardımcı hakem listesinde yer alan Melih Tan bu yıl 178 ismin yer aldığı C Klasman hakem listesinde kendine yer buldu. 253 hakemin bulunduğu Bölgesel Hakem listesinde Batuhan Kösem ve Muhammed Burak Tufan’da yer alırken, geçen yıl listede yer alan Ahmet Aydın’ın klasmanı ise düşürüldü.

yalova-tff-hakem-klasman-aciklama (3)417 hakemin yer aldığı Bölgesel Yardımcı Hakem klasmanında ilimiz adına Batuhan Akkuş, Erdem Sırmacı, Mehmet Yıldız bulunuyor. Kadın bölgesel hakem ve kadın bölgesel yardımcı hakem klasmanında ise ilimizden hakem bulunmuyor.

Geçen sezon Bölgesel Gözlemci olarak görev yapan Fırat Kızıl girdiği sınavları başarıyla tamamlayarak C Klasman Gözlemciliğe terfi etti. 281 ismin yer aldığı Bölgesel gözlemci listesinde Yalova’dan İsmail Ergin Şahinoğlu ve Süleyman Çark yer aldı. Yıllarca Yalova ve Türk futboluna bölgesel gözlemci olarak hizmet eden, ilimiz hakemlik ve gözlemciliğine katkı sağlayan ve gelişmelerini amaçlayan Ali Osman Şentürk’te MHK’nın takdiriyle il gözlemciliğine düşürüldü.

yalova-tff-hakem-klasman-aciklama (4)yalova-tff-hakem-klasman-aciklama (2)-1yalova-tff-hakem-klasman-aciklama (1)-1

Editör: Arda Yavuz