yalova-tffhgd-sube-yonetim-aday-batuhan-kosem-ekip(4)-118 Ocak 2024 tarihinde dernek üyeleri Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Binasında yapılacak kongreyle yeni yönetimini belirleyecek. Mevcut başkan Ahmet Aydın geçtiğimiz günlerde bir açıklama yaparak yapılacak seçimde aday olmayacağını duyurmuştu. 

yalova-tffhgd-sube-yonetim-aday-batuhan-kosem-ekip(6)Bu kapsamda ilimizin başarılı klasman hakemlerinden Batuhan Kösem ve ekibi kolları sıvayarak adaylığını açıkladı. Bölgesel hakemimizin listesinde ise İl Gözlemcilerimizden Muharrem Dağdeviren, Bölgesel Hakemimiz Muhammed Burak Tufan’ın yanı sıra Bölgesel Yardımcı hakemlerimizden Mehmet Yıldız ve Batuhan Akkuş’da bulunuyor.

Üniversite, Çelikelliler’i Konuk Ediyor Üniversite, Çelikelliler’i Konuk Ediyor

yalova-tffhgd-sube-yonetim-aday-batuhan-kosem-ekip(5)TFFHGD Yalova Şubesi’nin başkanlığına aday olan Batuhan Kösem,”  2015 yılında adım attığım futbol hakemliği serüvenimin 8. yılını geride bırakırken, bir dönem yöneticilik görevini üstlendiğim TFFHGD Yalova Şubesi’ni, geçmiş dönemlerdeki değerli başkanlarımız ve yöneticilerimizin getirdiği seviyeden daha da ileriye taşımak amacıyla, aynı zamanda birlik, beraberlik ve dayanışma duygusunu daha da güçlendirmek adına 18 ocakta gerçekleştirilecek olan olağan genel kurulda TFFHGD Yalova Şube Başkanı adayı olacağımı buradan duyurmak istiyorum. Sevgi ve saygılarım” diyerek açıklamasına son verdi.yalova-tffhgd-sube-yonetim-aday-batuhan-kosem-ekip(7)

Editör: Arda Yavuz