yalova-mahalle-cadde-trafik-arac-park-sorun (2)Yalova’da araç sayısının günden güne fazlalaşması, park sıkıntısını da beraberinde getiriyor. Park alanı bulamayan araçlar, yaya kaldırımlarını gasp eder duruma geldi. Sağlı sollu park eden araçlar yüzünden trafikte aksaklıklar da meydana geliyor. Park yasak tabelalarına rağmen park edilmesi, denetimlerin ne sıklıkla gerçekleştiğini sorgular nitelikte. Fatih caddesinde köprünün üzerinde bir şeridi komple park için kapamış araçlar, bisiklet yoluna patk etmiş araçlar, yaya kaldırımında park etmiş araçlar, merkezin ne kadar çok kalabalıklaştığını, sinyallerini açık bırakan vatandaşların uzun süre araçlarının başına gelmediği gözlemleniyor.

yalova-mahalle-cadde-trafik-arac-park-sorun (3)Mal indirme bindirme bölgesinde 15 dakikalık park hali uygulaması varken, ne yazık ki insanlar bu kurala uymayarak, kuralsızlıklar silsilesini devam ettiriyorlar. Defalarca haber yapılmış olmasına rağmen önlem alınmaması ve vatandaşın duyarsız şekilde, yaya kaldırımlarının gasp etmeye, devam edilmesi, Yalova trafiği için işleri gittikçe karmaşıklaşıyor.

Haber : Duygu Saral

Yalova’daki Tersane Kazasında Hayatını Kaybeden Özkan Kara, Sivrihisar’da Defnedildi Yalova’daki Tersane Kazasında Hayatını Kaybeden Özkan Kara, Sivrihisar’da Defnedildi

yalova-mahalle-cadde-trafik-arac-park-sorun (6)yalova-mahalle-cadde-trafik-arac-park-sorun (5)yalova-mahalle-cadde-trafik-arac-park-sorun (4)

Editör: Arda Yavuz