4 Ayrı Suçtan Aranıyordu, Jandarma Yakaladı 4 Ayrı Suçtan Aranıyordu, Jandarma Yakaladı

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü koordinesinde Yaklaşan Yeni Yıl Güvenlik tedbirleri kapsamında halkın huzur ve güvenliğine yönelik başta uyuşturucu madde suçları olmak üzere Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotim Ekip Görevlileri tarafından  Uyuşturucu Madde Suçlarına Karışan  Şahısların Tespiti ile Yakalanmasına Yönelik Operasyonel Çalışmalar aralıksız olarak sürdürülüyor.
Uyuşturucu Maddeleri Satamadan Yakalandılar
23 Aralık Cumartesi günü Narkotim Ekip görevlileri tarafından torbacı tabir edilen sokak satıcılarına yönelik olarak sürdürülen çalışmalarda; O.D. ile M.N.A.  isimli şahısların uyuşturucu madde ticareti yaptığına dair bilgilerin değerlendirilmesi üzerine şüpheli şahıslar yakalanarak etkisiz hale getirildi. Şahısların ikametgâh ve üzerlerinde gerçekleştirilen aramalarda ayrı ayrı olmak üzere, 
8.99 Gram Metamfetamin Maddesi (3 parça halinde)
4.10 Gram Metamfetamin Maddesi (10 parça halinde)
6.63 Gram Sentetik kannabinoid Maddesi (2 parça halinde),
1.69 Gram Sentetik Kannabinoid Maddesi,
2.39 Gram Skunk Maddesi (2 Parça halinde)
6.09 Gram Esrar Maddesi (2 Parça halinde);
7.76 Gram Esrar Maddesi (Üç Parça Halinde);
1 Adet Uyuşturucu Madde Kullanımına Yarayan Cam Aparat, 
2 Adet Hassas Terazi ele geçirildi.
Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak Suçu ile ilgili olarak; O.D. ile M.N.A.  isimli şüpheliler sevk edildikleri adli makamlarca Tutuklanarak Cezaevine gönderildi.
Tabancalar Ele Geçirildi
Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından evveliyatında yürütülmekte olan Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak Suçu soruşturması kapsamında G.A. isimli şahıs yakalanmış olup ikametgâh ve üst aramalarında:
1 Adet Tabanca,
1 Adet Av Tüfeği,
129 Adet Tabanca Fişeği,
59 Adet Tüfek Kartuşu ele geçirildi. G.A. isimli şahıs sevk edildiği adli makamlarca Adli Kontrol Tedbir Şartı Kararı uygulandı.
Metamfetamin ve Esrar Ele Geçirildi
Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından devam eden çalışmalarda B.Ö.  isimli şahısın uyuşturucu madde ticareti yaptığına dair bilgilerin değerlendirilmesi ile şüpheli şahıs yakalandı. Şahsın ikamet ve üzerlerinde gerçekleştirilen aramalarda: 
24.44 Gram Metamfetamin Maddesi (5 parça halinde)
2.43 Gram Esrar Maddesi ele geçirilmiştir. B.Ö.  isimli şahıs adli makamlara sevk edildi.
Kannabinoid ve Metamfetamin Ele Geçirildi
Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalarda; M.J. FA. G.Ç. E.Y. M.F.K. H.C. S.Z. ve O.D. isimli şüpheliler olmak üzere Toplam 8 şüpheli hakkında Kullanmak için Uyuşturucu Madde Bulundurmak suçlarından işlemler gerçekleştirildi. Şahıslar üzerinde yapılan aramalarda toplam olarak,
18.84 Gram Sentetik Kannabinoid Maddesi,
7.12 Gram Metamfetamin Maddesi ele geçirildi.

yalova-il-emniyet-narkotim-uyusturucu-tabanca-operasyon (1)

Editör: Arda Yavuz