Yalova İl Sağlık Müdürü ve Yöneticilerinden Ebeler Haftası Ziyareti Yalova İl Sağlık Müdürü ve Yöneticilerinden Ebeler Haftası Ziyareti

yalova-egitim-arastirma-onkolog-hasta-kabul-kanser-yakhad-ziyaret-cicek-hediye (3)Yalova’nın en bilinen STK’larından olan Yalova Kanser Hastaları Derneği(YAKHAD) uzun süredir Yalova’daki kanser hastalarının sorunları ve tedavileri ile ilgili çalışmalar yürütüyordu. YAKHAD sonunda muradına erdi. Yalova Eğitim Araştırma Hastanesi bünyesine Onkoloji Dr. Öğretim Üyesi Aslı Yıldırım’ı geçtiğimiz ay sonlarında kadrosuna kattığını duyurduktan sonra kanser hastalarının tedavileri için Onkoloji Polikliniği’nde ve Kemoterapi Ünitesi’nde hasta kabulüne başladığını duyurmuştu.
yalova-egitim-arastirma-onkolog-hasta-kabul-kanser-yakhad-ziyaret-cicek-hediye (1)“Hoş geldin Aslı Yıldırım”
Yalova’daki kanser hastalarının tedavileri için hizmet vermeye başlayan Yalova Üniversitesi Onkoloji Dr. Öğretim Üyesi Aslı Yıldırım’ı YAKHAD Yönetimi ziyaret etti ve çiçek takdim ettiler. Derneğin resmi sosyal medya yapılan paylaşımda, “Hoşgeldiniz Onkolog Aslı Yıldırım…Yalova'mıza hayırlı olsun. YAKHAD yeni Hastanemizde uzun yıllardır beklediğimiz Onkoloğumuzun görevine başlaması sebebiyle hoşgeldiniz ziyaretinde bulunduk .Güler yüzü ile bizi karşılayan Medical Onkoloji Uzman Doktorumuza hayırlı olsun diyoruz. Onkoloji bölümünün her biriminin tamamlandığı sağlıklı günler dileklerimizle emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdi”

Editör: Arda Yavuz