Yalova Üniversitesi ile Tersane Girişimcileri Arasında İşbirliği Yalova Üniversitesi ile Tersane Girişimcileri Arasında İşbirliği

Yalova’da faaliyet gösteren Özel Yalova Bilge Okulları anlamlı bir proje daha gerçekleştirdi. ‘’Yükümüz İyilik Olsun’’ projesi kapsamında deprem bölgesinde yer alan Adıyaman iline bağlı Ağcın Köyü ilkokulu öğrencilerinin bütün ihtiyaçları veliler, Okul Aile Birliği ve öğretmenler tarafından karşılandı.

Konu ile ilgili bilgi veren Okul Müdürü Nazmi Karahasanoğlu, ‘’Okullar sadece öğretim kurumları değildir. Çocuklarımıza öğretimin yanında kimliğimizin, inancımızın ve tarihimizin bize yüklediği misyonu yeni nesillere aktarmak birinci önceliğimiz olmalıdır. Özel Yalova Bilge Okulları olarak yardımlaşma, dayanışma, kardeşlik, vatan ve bayrak sevgisini çocuklarımıza aşılayarak onları tarihi, kültürü, kimliği ve inancıyla barışık, gücünü bu değerlerden alan özgüveni gelişmiş bireyler yetiştirmek için inançla ve inatla çocuklarımızı geleceğe hazırlamaya devam edeceğiz. Bu çalışmalarımız doğrultusunda bu yıl ‘’Kardeş Okul’’ olarak belirlediğimiz Adıyaman İli Ağcın Köyü İlkokulu öğrencilerinin, okul müdürünün istekleri doğrultusunda giysi, bot ve kırtasiye ihtiyaçlarının tamamını karşıladık. Projemize büyük bir istek ve özveri ile destek veren Okul Aile Birliği Başkanımız Nurten Anıl Kalyoncu’ya, velilerime, öğrencilerime, Sümeray Mağazası Tevfik İnce’ye, Şehit Talha BAHADIR kurucu müdürü Mahmut Atan’a çok teşekkür ederim. Bizler Özel Yalova Bilge Okulları Olarak kendimize yüklediğimiz toplumsal sorumluluk duygusuyla yerel ve ulusal düzeyde bu ve buna benzer çalışmaları uygulamaya devam edeceğiz. Sevginin en büyük güç olduğuna inandığımız günümüzde tüm okullarımızda bunlara benzer çalışmaların yapıldığını görmek bizleri çok mutlu etmektedir. Ekilen bu küçük ve anlamlı kardeşlik tohumlarının ülkemizin aydınlık ve mutlu geleceğinde önemli bir yeri olacağından hiç kuşkum yok,’’ dedi.

yalova-adiyaman-agcin-koy-ogrenci-bilge-kardes-okul-destek (1)

Editör: Arda Yavuz