Yalova İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı birimlerce suçun önlenmesi, suça karışan şahısların tespiti ve suç eşyalarının ele geçirilmesine yönelik gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde;

1 Mart Cuma günü Asayiş Şube Müdürlüğü Motosikletli Polis Timleri görevlilerce durumundan şüphelenilerek durdurulan R.Ç. isimli şahıstan 1 adet üzerinde SS ibaresi bulunan ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait 3 adet fişek ele geçirildi.

Yalova Il Emniyet Asayis Kacakcilik Sube Ekip Oeprasyon Tabanca Fisek Makaron3 Mart Pazar günü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince durumundan şüphelenilerek durdurulan 77*** plaka sayılı araç içerisinde bulunan E.O. isimli şahıstan 1 adet Walther marka ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait 1 adet fişek ele geçirildi.

5 Mart Salı günü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce Yalova genelinde kaçakçılığın engellenmesi kapsamında yapılan analiz çalışmaları neticesinde Yalova’ya kıyılmış tütün basılı makaron gireceği tespit edilen alıcısı Y.K. isimli şahsın Altınova ilçesinde faaliyet gösteren tekel büfede yapılan aramada 150 paket içerisinde 29840 adet dolu makaron ele geçirildi.

Kaçakçılara Büyük Darbe Kaçakçılara Büyük Darbe

Editör: Arda Yavuz