Yalova’daki birçok kurum ve kuruluşla ülkemize örnek olacak şekilde kan bağışı etkinlikleri düzenleyen Kızılay Yalova Şubesi, iş birliklerine bir yenisini daha ekledi. Şube, Yalova Koleji yönetimiyle değerler eğitimi kapsamında okulun bahçesine kan bağışı aracını götürdü. Etkinliğe Yalova Koleji öğretmenleri, öğrenciler, veliler ve okul çalışanları büyük ilgi gösterdi.

Yalova Koleji’nde konuya ilişkin yapılan açıklamada, “Kan bağışında gönüllü elçilerimiz olan öğretmenler örnek bir tutum sergiledi. Bazı öğretmenlerimiz ilk kez, bazı öğretmenlerimiz ise düzenli olarak gerçekleştirdikleri kan bağışına katılım sağladı. Yalova Koleji ailesi, bu sosyal sorumluluk çalışmasına verdiği tam desteğe kesintisiz bir şekilde devam edecek” ifadelerine yer verildi.

15. Etap Tarıma Dayalı Yatırımları Değerlendirme Toplantısı Yapıldı 15. Etap Tarıma Dayalı Yatırımları Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

yalova-kizilay-kolej-kan-bagis-ogretmen-ogrenci-veli (11)yalova-kizilay-kolej-kan-bagis-ogretmen-ogrenci-veli (8)yalova-kizilay-kolej-kan-bagis-ogretmen-ogrenci-veli (9)yalova-kizilay-kolej-kan-bagis-ogretmen-ogrenci-veli (7)yalova-kizilay-kolej-kan-bagis-ogretmen-ogrenci-veli (6)

Editör: Arda Yavuz