yalova-winner-sports-sirketler-lig-futbol (2)Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda organizasyona Kaptan Halı Saha Tesisleri ev sahipliği yapacak. 12 takımın yer aldığı turnuvada şirket takımları 6’şarlı olarak A ve B Gruplarında mücadele edecek. 6 Şubat Salı günü start alacak olan organizasyonun lansmanı ise Yalova Belediyesi’ne ait Engelsiz Kafe’de gerçekleştirildi. 
Birçok yeniliği berabere getirecek futbol şöleninin lansmanına şirket yetkililerinin yanı sıra İl Hakem Kurulu Başkanı Ergin Şahinoğlu, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Yalova Şubesi Başkanvekili Muharrem Dağdeviren, Kaptan yalova-winner-sports-sirketler-lig-futbol (4)Halı Saha Tesisleri’ni temsilen Uğur Sarıca katıldı.
Geri sayımın başladığı Şirketler Ligi 2024’ün A Grubunda son şampiyon Beşiktaş Tersanesi, Yeşil Körfez Su Birliği, Ece Marin, Paksuntaş, İDO ve Tersan Tersanesi mücadele edecek. B Grubunda ise 2 şampiyonluk kupasını müzesinde barındıran Mariner Mühendislik’in yanı sıra Yalova Belediyesi Personel A.Ş., Pınarbaşı, Elektromarketim, A-B Makine, Yalova Ro-Ro Port bulunuyor. Geçen turnuvada takımlara verilen Challenge hakkı bu yıl kaldırılırken, ilimizin klasman hakemlerinin görev yapacağı karşılaşmalarda Avar hakemleri de görev yapacak. Karşılaşmaların tamamı Kent77 ekranlarından da canlı olarak yayınlanacak.
6 Şubat Salı günü start alacak Şirketler Ligi 2024’ün ilk santrası ise Beşiktaş Tersanesi ile Tersan Tersanesi arasında yapılacak. 

TKBL’de Play-Off Heyecanı: Şampiyon Belli Oluyor TKBL’de Play-Off Heyecanı: Şampiyon Belli Oluyor

yalova-winner-sports-sirketler-lig-futbol (6)yalova-winner-sports-sirketler-lig-futbol (7)yalova-winner-sports-sirketler-lig-futbol (5)yalova-winner-sports-sirketler-lig-futbol (3)

Editör: Arda Yavuz