Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) tarafından Manisa’da düzenlenen ÜNİLİG Hentbol Bölgesel Ligi Müsabakaları sona erdi. Yalova Üniversitesi Hentbol takımı tüm maçlarını kazanarak şampiyonluğunu ilan etti.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşen organizasyonda Yalova ekibi Dr. Öğr. Üyesi Bilal Karakoç ile Armutlu Spor İlçe Müdürü ve aynı zamanda hentbol antrenörü olan Uğur Akalp yönetiminde mücadele etti. Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde Çok Amaçlı Spor Salonu'nda yapılan ÜNİLİG Hentbol Bölgesel Ligi müsabakalarına Manisa Celal Bayar Üniversitesi, İzmir Ege Üniversitesi, Yalova Üniversitesi ve Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi erkek hentbol takımları katıldı.

İlk karşılaşmasını Süleyman Demirel Üniversitesi’yle yapan Yalova Üniversitesi rakibini 31-28 yenerek organizasyona iyi başlangıç yaptı. İkinci maçında ise rakip Ege Üniversitesi’ydi. Bu maçı da kazanan Yalova ekibi finalde Celal Bayar Üniversitesini 37-25 mağlup ederek şampiyonluğu elde etti. Dereceye giren takımlara madalya ve kupaları Celal Bayar Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Kadir Yıldız, Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Kerim Kocabıyık ve Hentbol Manisa İl Temsilcisi Vahdet Yılmaz tarafından verildi.

Kızlar Son İç Saha Maçına Hazır Kızlar Son İç Saha Maçına Hazır

yalova-universite-manisa-celal-bayar-hentbol-turnuva-sampiyon (2)

Editör: Arda Yavuz