90’lı yıllara damga vurmuş sanatçılar Yonca Evcimik, Ali Güven, Faruk K, Zeynep Dizdar ile birlikte DJ Göktuğ Gönce,  Raif Dinçkök Kültür Merkezi, Özgecan Aslan Salonunu dolduran Yalovalılara unutulmaz saatler yaşattılar. 90’lı yıllara ait şarkıların yer aldığı programı Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk eşi Gökşen Şahin Tutuk, Belediye Meclis Üyeleri Nusret Karaalioğlu ve Ahmet Kumali de izledi.

Lazer, ışık şov ve sis gösterilerinin yer aldığı 90’lar konserinde salonu dolduran Yalovalılar bir dakika olsun yerlerinde oturmadı ve şarkılarda sanatçılara eşlik etti. Konserin sona ermesiyle eşi Gökşen Şahin Tutuk ile birlikte sahneye çıkan Başkan Tutuk, geceye katılım sağlayan sanatçılara tek tek teşekkür ederek plaket ve çiçek takdim etti.

“Salonlara Sığmıyoruz”

Gökyüzü turuncuya boyandı Gökyüzü turuncuya boyandı

Sahnede kısa bir konuşma gerçekleştiren Başkan Tutuk: “Bizlere 90’lara damga vurmuş şarkılarınızla ve şarkılarla güzel bir gece yaşattığınız için tüm salonumuzu dolduran vatandaşlarımız için teşekkür ederim. Burada görüyorum ki artık belediyemiz tarafından gerçekleştirilen programlarda salonlara sığmıyoruz. Artık yeni bir salon yapma zamanı geldi ve onu da biz yapacağız” dedi.

Editör: Arda Yavuz