İftar programında konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, öğrencilere yönelik motivasyonları artırmak ve onlarla daha yakın ilişkiler kurmak amacıyla bu tür etkinlikleri düzenlediklerini belirtti. Akmeşe, öğrencilerle bir araya gelmenin ve onların sosyal etkinliklere katılımını teşvik etmenin eğitim sürecinin önemli bir parçası olduğunu vurguladı. Öğrenciler de, müdürleri ve yöneticilerle birlikte iftar yapmanın kendilerini mutlu ettiğini ve motivasyonlarını artırdığını dile getirdiler. Program sonunda, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektiren İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe ve yöneticiler, birlikte geçirdikleri keyifli vakit için öğrencilere teşekkür etti.

HABER/ RÜMEYSA ŞAHİN

Yalova Üniversitesi Rektörlüğü; Öğrencilere Yapılan Muameleyi Kınıyoruz Yalova Üniversitesi Rektörlüğü; Öğrencilere Yapılan Muameleyi Kınıyoruz

Yalova Milli Egitim Muduru Halil Ibrahim Akmese Yonetici Ogrenci Ogretmen Termel Fen Lisesi Iftar Yemegi (3)Yalova Milli Egitim Muduru Halil Ibrahim Akmese Yonetici Ogrenci Ogretmen Termel Fen Lisesi Iftar Yemegi (4)Yalova Milli Egitim Muduru Halil Ibrahim Akmese Yonetici Ogrenci Ogretmen Termel Fen Lisesi Iftar Yemegi (2)

Editör: Arda Yavuz